Aanbod

Ontstressen in Twente

Wij zijn ervan overtuigd dat elk vrouw gelukkiger is als ze haar hoofd leeg kan maken. En dat is makkelijker dan je wellicht nu denkt. Wij geloven niet in werk-privé balans. Wel geloven we in balans in je leven. Werk en privé maken daar allebei onderdeel van uit.

Onze missie:  Een duurzaam ontspannen leven voor actieve vrouwen. Ontstressen in Twente zou je kunnen zeggen. Dat doen we zelf, en daar helpen we andere vrouwen bij.

Daarvoor organiseren we verschillende evenementen die je uit je hoofd halen. Even helemaal niks moeten. 

Het resultaat is in alle gevallen een ontspannen leven, vol energie en tijd voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Niet langer achter de feiten aan rennen. Geen stress meer. Alles onder controle.

Wordt je enthousiast van dat idee, maar heb je geen idee of we ook jou kunnen helpen? Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op, dan kijken we samen wat jij nodig hebt en wat we voor je kunnen doen.

Een geweldige training bij Jessica en Jacquelien mogen volgen! Samen met nog een paar andere moeders heel wat bij mogen leren en met eigen oren gehoord dat je echt niet de enige bent die dealt met het moederschap.

Jessica en Jacquelien hebben een luisterend oor, denken met je mee, zien je staan en hebben alle begrip voor alles wat er gebeurt in de verschillende situaties rondom je kinderen. Ze laten je anders kijken naar situaties door onder andere gebruik te maken van de vier vragen van The Work.

Het enthousiasme van Jessica en Jacquelien is aanstekelijk en maakt hun training tot een hele leerzame training, met veel gezelligheid, inspiratie en tips.

Lisette Bettink

Hoeveel tijd heb jij voor jezelf?

Aan de hoeveelheid tijd die jij voor jezelf hebt kan je afleiden of jouw leven in balans is. Om gelukkig te zijn is het van belang om genoeg tijd voor ontspanning te nemen. Met een boekje op de bank, afspreken met vriendinnen, een dagje naar de sauna of een wandeling in het bos. Tijd voor jezelf is van levensbelang. Pas dan is je leven in balans. 

Hoe is dat bij jou?

Dit zeggen anderen

“Echt op z’n Jessica’s! Vol energie, super leerzaam, afwisselend en lekker nuchter.”
Lianne

“Heel erg interessant en boeiend! Dankzij Jessica ben ik me veel meer bewust van het voorbeeldgedrag dat ik laat zien.”
Marit

“Jessica laat je over jezelf nadenken. Ze laat je actief meedoen.”
Marlies