cacao ceremonie

Cacao ceremonie

Een avond heel dicht bij jezelf

R

Een avond vol ontspanning

R

Echte tijd voor jezelf

R

Diepe verbinding met jezelf en met het vuur

Let op: voor deze cacao ceremonie zijn maar beperkte plekken beschikbaar. Zorg dat je je snel aanmeldt!

"Levend, verbonden en krachtig is hoe ik deze ceremonie zou omschrijven"

Jacquelien

Waar deze cacao ceremonie over gaat:

Echte verbinding met jezelf 

Aandacht voor jouw verlangens

Genieten van het vuur en een fijn gezelschap

Meer tijd voor jezelf

Pure, diepe ontspanning 

Liefdevolle verbinding

Meld je aan voor de cacaoceremonie

Je hebt zoveel haast, dat je haast de mooie dingen in het leven mist. Meld je daarom nu aan voor de cacaoceremonie en zie wat een avond pure ontspanning voor jou kan betekenen.

Wat is een cacao ceremonie?

Cacao komt van het Maya-woord “ka’kau” en betekent zoiets als “samen chocolade drinken”. En dat is dus ook precies wat we gaan doen.

In Midden en Zuid-Amerika wordt cacao gezien als natuurlijk geneesmiddel. Pure cacao is rijk aan ijzer, magnesium en vitamine en super bitter. De cacao die wij gebruiken is de rauwe cacao van een cacaoplant. Deze rauwe cacao bevorderd de doorbloeding naar je hersenen en het is een echte hartopener. 

Wij maken een mengsel van rauwe cacao met verschillende kruiden en specerijen, en jij hoeft alleen maar te genieten van de pure ontspanning die ontstaat door het drinken van de cacao. Dé manier om jouw verlangen helder te krijgen.

cacao ceremonie

OVER ONS

cacao ceremonie

Wie zijn wij?

Wij zijn Patricia Wolff, Jacquelien Bruyn en Jessica Nijzink. In 2017 leerden we elkaar kennen, en in de jaren daarna zijn wij steeds meer samen gaan doen. Jacquelien en Jessica zijn gestart met Buitenkans Twente, en Patricia is intussen watergieter bij Moonlodges en begeleidt verschillende ceremonies. Ons raakvlak ben jij. We richten ons allemaal op actieve vrouwen, en hebben de wens om zoveel mogelijk vrouwen een duurzaam ontspannen leven te laten leiden. Vrouwen, en met name moeders, zijn de spil van onze samenleving. Als moeders een ontspannen leven leiden, zijn ze meteen een geweldig voorbeeld voor hun kinderen. Ontspannen vrouwen zorgen voor ontspannen gezinnen, en daarmee meer geluk en gezondheid voor iedereen. En daarom hebben we onze krachten gebundeld, en organiseren we nu speciaal voor jou een cacaoceremonie in ons mooie bos in Rijssen.