Selecteer een pagina

*

Jacquelien en Jessica

 

Wij zijn Jacquelien Bruyn en Jessica Nijzink. In 2017 leerden we elkaar kennen. Allebei waren we actief met onze eigen persoonlijke ontwikkeling. Daar kwamen we elkaar regelmatig tegen, maar meer dan een korte begroeting kwam er niet van.

Tot we eind 2019 samen naar een seminar reden. Samen, want ja, om nou achter elkaar vanuit Twente naar Amsterdam te rijden, dat vonden we ook een beetje onzin. Toch zagen we er allebei wel tegenop. Waar moesten we het toch over hebben anderhalf uur lang?

We stapten in de auto, en reden van file naar file. We deden er uiteindelijk 3,5 uur over, en de terugweg nog eens 3 uur. En wat denk je? Het is niet stil geweest. We hebben de hele weg gekletst over onze idee├źn en dromen, en kwamen erachter dat we eigenlijk allebei met hetzelfde bezig waren. We wilden vrouwen helpen een ontspannen leven te leiden.

We besloten verder te onderzoeken of we samen iets zouden kunnen doen. Twee weken later gingen we wandelen in het Lutterzand, en daar ontstond het idee om een dag te organiseren. Al snel groeide die dag uit tot een bedrijf van ons samen. En zo is Buitenkans Twente ontstaan en staan we bekend als Jacquelien en Jessica van Buitenkans.

Onze missie is een duurzaam ontspannen leven voor alle actieve vrouwen. Vrouwen, en met name moeders, zijn de spil van onze samenleving. Als moeders een ontspannen leven leiden, zijn ze meteen een geweldig voorbeeld voor hun kinderen. Ontspannen vrouwen zorgen voor ontspannen gezinnen, en daarmee meer geluk en gezondheid voor iedereen.

Om dit te bereiken organiseren we verschillende evenementen in ons geweldige bos in Rijssen. Buiten, ontspannen en samen. In de natuur, in verbinding met andere vrouwen, rondom ons kampvuur.

We kijken ernaar uit ook jou te ont-moeten.

 

Liefs,

Jacquelien en Jessica

Jacquelien en Jessica
Jacquelien en Jessica
Jacquelien en Jessica

Onderzoeken

Heb jij diep van binnen het verlangen meer ontspannen te zijn, en weet je stiekem wel dat de oplossing daarvoor alleen bij jou ligt? Wil jij voor jezelf onderzoeken of wij je ergens bij kunnen helpen? Plan dan een gratis kampvuursessie met ons in, en we denken graag vrijblijvend 45 minuten met je mee.