Droomleven in beeld

Maak je eigen visionboard

Waar je op focust groeit

Je hoort het steeds vaker. Waar je op focust groeit. En dat is waar. Misschien ken je dat wel. Dat je wakker wordt met enorme tegenzin. Geen zin in de dag, want je agenda staat helemaal vol. Iedereen moet iets van je, en je weet nu al hoe je vanavond helemaal afgemat op de bank terecht komt. En vaak krijg je gelijk. Je hebt iets in je hoofd gehaald en dat herhaal je de hele dag tegen jezelf. Met als resultaat dat de dag inderdaad verloopt zoals jij vanochtend al had bedacht.

En toch kan je hier heel simpel iets aan doen. Namelijk focussen op wat je wél wilt. Als jij jezelf in de ochtend een geweldige dag voorstelt, met fijne overleggen, mooie momenten met je gezin en lekker wat tijd voor jezelf, dan is de kans zoveel groter dat het een fijne dag gaat worden.

Als je hersenen in de ochtend iets hebben bedacht, dan doen ze er gedurende de dag alles aan om dit in de praktijk te realiseren. Je hersenen creëren alles 2 keer. Eén keer in je hoofd, en daarna in de realiteit.

Een visionboard kan jou helpen de focus te houden op wat je graag wilt. En door elke ochtend even een paar minuten stil te staan bij jouw ideale leven vergroot je de kans dat jouw droom werkelijkheid wordt. Waar je op focust groeit. Echt!

Je krijgt:

Een geweldige dag vol ontspanning

De hele dag buiten, in de natuur

Verbinding met leuke andere vrouwen

Twee ervaren coaches

Jouw droomleven in beeld mee naar huis

En natuurlijk een heerlijk kampvuur

Wat een fijne en bijzondere dag. Ik voel me zo goed na vandaag. Omringd door liefdevolle mensen. Jezelf mogen en kunnen zijn met alles wat er is en er mag zijn. Ik rijd naar huis en straal van binnen en buiten. Ik ervaar het echte gevoel van gelukkig zijn, en laat los, heerlijk. Dank jullie wel lieve Jessica en Jacqueline

Esther

voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die graag het beste uit zijn of haar leven wil halen. Iedereen die wil focussen op zijn of haar ideale leven. Voor iedereen die haar angsten en belemmerende overtuigingen niet haar leven wil laten bepalen.

Hoe leuk is het om een droombord, of ook wel visionboard te maken? Een bord waarop jij in één oogopslag ziet wat je in de toekomst graag zou willen. Door dit bord op te hangen ergens in je huis en er dagelijks naar te kijken, stemmen je hersenen zich af op wat je het allerliefst zou willen.

Je focust op positieve dingen, en daar wordt je gelukkig van. En laat dat geluksgevoel er nou net voor zorgen dat je weerstand wordt verbeterd. En dat kunnen we nu allemaal wel gebruiken.

Win win win dus!

Je hebt een geweldige dag. Samen met andere vrouwen, rondom het kampvuur, in de natuur. Je maakt een tof bord voor aan de muur, je focust op het positieve, en je weerstand krijgt daardoor een enorme boost. En niet te vergeten… je krijgt jouw droomleven in beeld.

Tijdens deze training leer je …

=

Je verlangen ontdekken

=

Wat je eigenlijk het allerliefste zou willen

=

En dus ook wat je niet meer wilt

=

Wat voor jou belangrijk is

=

Met welke mensen je je het best kan omringen

=

Waar jij de komende tijd je acties op kan richten

=

luisteren naar jezelf

=

keuzes maken

Wanneer

Datum te kiezen bij aanmelden 

Locatie

In ons geweldige bos in Twente

Groep

Maximaal 8 deelnemers

Wat deze training inhoud

R

Het is een dag vol ontspanning en buiten zijn

R

Je wordt je bewust van je verlangens en diepere wensen

R

Je leert keuzes maken om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden

R

Je komt in actie