Droomleven in beeld

focus op wat je wilt

Waar je op focust groeit

We leven in een rare tijd. We mogen niet doen wat we normaal zouden doen. Misschien mag je niet naar je werk, niet naar school. Zitten jullie met z’n allen thuis om ervoor te zorgen dat we ons zorgsysteem niet overbelasten. Om er voor te zorgen dat zo min mogelijk mensen het Corona virus oplopen.

Dat vergt van ons allemaal het één en ander. Ons leven wordt soms klein. Heel klein. Misschien zelfs zo klein dat je muren soms op je afkomen.

Maar juist nu is het belangrijker dan ooit om je te richten op de positieve dingen in het leven. Waar jij je op focust groeit. Dat betekent dat als jij je focust op alles wat er niet is, wat je niet kan of mag, dan groeit dat. Dan mag en kan er nog minder. En daar wordt je niet gelukkig van. Mindset is nog nooit belangrijker geweest dan nu!

En omdat veel mensen het lastig vinden die positieve dingen te blijven zien, organiseren we met enige regelmaat onze workshop Droomleven in Beeld. Natuurlijk corona proof, met een kleine groep vrouwen, grotendeels buiten in de natuur. En natuurlijk zal ook hier ons kampvuur niet ontbreken.

Je krijgt:

Een geweldige dag vol ontspanning

De hele dag buiten, in de natuur

Verbinding met leuke andere vrouwen

Twee ervaren coaches

Jouw droomleven in beeld mee naar huis

En natuurlijk een heerlijk kampvuur

Wat een fijne en bijzondere dag. Ik voel me zo goed na vandaag. Omringd door liefdevolle mensen. Jezelf mogen en kunnen zijn met alles wat er is en er mag zijn. Ik rijd naar huis en straal van binnen en buiten. Ik ervaar het echte gevoel van gelukkig zijn, en laat los, heerlijk. Dank jullie wel lieve Jessica en Jacqueline

Esther

voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die graag het beste uit zijn of haar leven wil halen. Iedereen die wil focussen op zijn of haar ideale leven. Voor iedereen die haar angsten en belemmerende overtuigingen niet haar leven wil laten bepalen.

Hoe leuk is het om een droombord, of ook wel visionboard te maken? Een bord waarop jij in één oogopslag ziet wat je in de toekomst graag zou willen. Door dit bord op te hangen ergens in je huis en er dagelijks naar te kijken, stemmen je hersenen zich af op wat je het allerliefst zou willen.

Je focust op positieve dingen, en daar wordt je gelukkig van. En laat dat geluksgevoel er nou net voor zorgen dat je weerstand wordt verbeterd. En dat kunnen we nu allemaal wel gebruiken.

Win win win dus!

Je hebt een geweldige dag. Samen met andere vrouwen, rondom het kampvuur, in de natuur. Je maakt een tof bord voor aan de muur, je focust op het positieve, en je weerstand krijgt daardoor een enorme boost. En niet te vergeten… je krijgt jouw droomleven in beeld.

Tijdens deze training leer je …

=

Je verlangen ontdekken

=

Wat je eigenlijk het allerliefste zou willen

=

En dus ook wat je niet meer wilt

=

Wat voor jou belangrijk is

=

Met welke mensen je je het best kan omringen

=

Waar jij de komende tijd je acties op kan richten

=

luisteren naar jezelf

=

keuzes maken

Wanneer

4 maart 2021 van 9.30 – 16.30

Locatie

In ons geweldige bos in Twente 

Groep

Maximaal 8 deelnemers

Wat deze training inhoud

R

Het is een dag vol ontspanning en buiten zijn

R

Je wordt je bewust van je verlangens en diepere wensen

R

Je leert keuzes maken om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden

R

Je komt in actie