Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Half jaar traject

september 9 @ 9:30 am - 5:00 pm

Samenwerken

Een half jaar samen op pad. Jezelf ontwikkelen, samen groeien, waardoor je een geweldig voorbeeld wordt voor je kinderen of de mensen die je lief zijn. Soms wat buiten je comfortzone gebracht worden, maar laat nou juist dáár je groei liggen!

De echte waarde van dit traject zit hem in de 7 live dagen. Gedurende een half jaar komen we 7 dagen live in ons bos bij elkaar. We borduren voort op de thema’s in de online training, gaan in op wat er op dat moment speelt. Samen, rond het vuur. Elkaar inspireren, leren van elkaar, en elkaar waar nodig een liefdevolle schop onder de kont geven.

Daarnaast krijg je van ons een online training, die je op je eigen moment kan volgen.

Naast de 7 live dagen hebben we elke week een gezamenlijk online moment, waarin we onze voortgang en stubbelingen bespreken. Ook spreken we hier de acties voor de komende week naar elkaar uit. Door hardop te benoemen welke stappen je gaat zetten, vergroot je de kans dat je in actie komt enorm.

Allen ga je snel, maar samen kom je veel verder. Daarom werken wij samen met verschillende Twentse toppers, waardoor je niet alleen onze expertise krijgt, maar ook die van anderen. Dat betekent nog meer waarde dus!

Gegevens

Datum:
september 9
Tijd:
9:30 am - 5:00 pm
Evenement Tags:
https://buitenkanstwente.nl/half-jaar-traject/

Locatie

Buitenkans Twente
Schietbaanweg 15d
Rijssen, Nederland
Bekijk de site van Locatie