Gratis mini-cursus

Leer in 5 stappen hoe je ontspanning en geluk in je gezinsleven krijgt.

R

Besteed meer tijd en aandacht aan je geliefden.

R

Zorg voor meer rust in je hoofd en in je lijf.

R

Niet langer moeten, maar willen. Jij beslist.

Let op: voor deze mini-cursus zijn maar beperkte plekken beschikbaar. Zorg dat je je snel aanmeld!

“Heel erg interessant en boeiend! Dankzij Jacquelien en Jessica ben ik me veel meer bewust van het voorbeeldgedrag dat ik laat zien.”

Marit

Alle dingen die je gaat leren in
de gratis mini-cursus:

Meer in verbinding met de mensen om je heen.

Meer ontspanning in je gezinsleven.

Genietend door het leven gaan.

Meer tijd voor jezelf maken.

Meer rust in je dagelijks leven.

De juiste mensen om je heen verzamelen.

Meld je aan voor de gratis mini-cursus!

Je hebt zoveel haast, dat je haast de mooie dingen in het leven mist. Meld je daarom nu aan voor de mini-cursus en zie wat het voor jou kan betekenen.

ALTIJD DRUK ZIJN

Altijd druk zijn heeft een negatieve invloed op je gezinsleven. Je herkent het misschien wel. Je vliegt van hot naar her. Zet snel nog iets eetbaars op tafel, voor je zelf nog even moet sporten.

Je hebt zoveel haast, dat je haast de mooie dingen in het leven mist.

Je hoort niet écht wat je partner vertelt als hij thuis komt uit zijn werk. Je bent er niet écht bij als je dochter vertelt over de spelletjes die ze op school heeft gedaan. Je hebt geen tijd om luisteren als je zoon vertelt over de ruzie op het schoolplein. Laat staan dat je even lekker een uurtje in de hangmat in de tuin gaat liggen lezen. Daar heb jij écht geen tijd voor!

OVER BUITENKANS TWENTE

Wie zijn wij?

Wij zijn Jacquelien Bruyn en Jessica Nijzink. In 2019 zijn wij gestart met Buitenkans Twente. Onze missie is een duurzaam ontspannen leven voor alle actieve vrouwen. Vrouwen, en met name moeders, zijn de spil van onze samenleving. Als moeders een ontspannen leven leiden, zijn ze meteen een geweldig voorbeeld voor hun kinderen. Ontspannen vrouwen zorgen voor ontspannen gezinnen, en daarmee meer geluk en gezondheid voor iedereen.

aanmelden gratis mini-cursus