Selecteer een pagina
Half jaar traject

Half jaar traject

Dé manier om jezelf samen met gelijkgestemde vrouwen
te ontwikkelen.

Ons half jaar traject is dé manier om met gelijkgestemde vrouwen in contact te komen, en aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

Op onze favoriete plek in het bos, ont-moeten we graag zoveel mogelijk vrouwen. Samen, buiten,
rond het vuur. Dat is waar het voor ons over gaat.

Let op: Er is maar plek voor 12 vrouwen. Zorg dat je je snel aanmeld!

“Een echte aanrader. Jacquelien en Jessica weten precies de juiste vragen te stellen, waardoor ze enorm veel waarde leveren"

Miranda

We komen 7 dagen bij elkaar in ons bos. De groep zal bestaan uit maximaal 12 vrouwen, met wie we het hele traject optrekken.

Je krijgt een online programma, bestaande uit 7 modules. Deze modules kan je in je eigen tijd volgen.

Jacquelien en Jessica

Wekelijks hebben we een online groepsmoment, waarin we jouw voorgang, knelpunten en acties voor de komende week bespreken.

inhoud van het half jaar traject:

D

Door te verbinden met elkaar en met het vuur ontstaat er iets magisch. Mooie gesprekken, veel herkenning en even niks moeten. Even wat tijd voor jezelf. Genieten van de rust, de stilte, de warmte. Even niet hoeven rennen en vliegen. Geen kinderen die iets van je willen. Geen collega’s die je toch echt nú moeten spreken. Geen huishouden of andere verplichtingen. Alleen maar tijd voor jou. Je batterij opladen en inspiratie opdoen, zodat je er daarna weer tegenaan kan. Als je dat dan nog wilt tenminste…

Je gaat jezelf ontwikkelen, samen groeien, waardoor je een geweldig voorbeeld wordt voor je kinderen of de mensen die je lief zijn. Soms wat buiten je comfortzone gebracht worden, maar laat nou juist dáár je groei liggen!

We werken samen met verschillende Twentse toppers, waardoor je niet alleen onze expertise krijgt, maar ook die van anderen. Dat betekent nog meer waarde dus!

kampvuurcirkel

Wanneer ont-moeten we elkaar:

Vrijdag 9 september: 10.00 – 17.00

Vrijdag 7 oktober: 10.00 – 17.00

Vrijdag 11 november: 10.00 – 17.00

Vrijdag 9 december: 10.00 – 17.00

Vrijdag 13 januari: 10.00 – 17.00

Vrijdag 17 februari: 10.00 – 18.00 (mogelijk uitloop)

Vrijdag 17 maart: 10.00 – 17.00

OVER BUITENKANS TWENTE

Wie zijn wij?

Wij zijn Jacquelien Bruyn en Jessica Nijzink. In 2019 zijn wij gestart met Buitenkans Twente. Onze missie is dat alle actieve moeders komen ontstressen in Twente. Vrouwen, en met name moeders, zijn de spil van onze samenleving. Als moeders een ontspannen leven leiden, zijn ze meteen een geweldig voorbeeld voor hun kinderen. Ontspannen vrouwen zorgen voor ontspannen gezinnen, en daarmee meer geluk en gezondheid voor iedereen.

Meld je hier aan het half jaar traject!

Kosten: € 2497,-  Nu voor € 1497,-