Selecteer een pagina
Half jaar traject

Half jaar traject

Dé manier om jezelf samen met gelijkgestemde vrouwen
te ontwikkelen.

Ons half jaar traject is dé manier om met gelijkgestemde vrouwen in contact te komen, en aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

Op onze favoriete plek in het bos, ont-moeten we graag zoveel mogelijk vrouwen. Samen, buiten,
rond het vuur. Dat is waar het voor ons over gaat.

Let op: Er is maar plek voor 12 vrouwen. Zorg dat je je snel aanmeldt!

“Een echte aanrader. Jacquelien en Jessica weten precies de juiste vragen te stellen, waardoor ze enorm veel waarde leveren"

Miranda

7 live dagen van 10.00 – 17.00

We komen 7 dagen bij elkaar in ons bos. De groep zal bestaan uit maximaal 12 vrouwen, met wie we het hele traject optrekken.

Online programma 

Je krijgt een online programma, bestaande uit 7 modules. Deze modules kan je in je eigen tijd volgen.

Wekelijks groepcoaching

Jacquelien en Jessica

Wekelijks hebben we een online groepsmoment, waarin we jouw voorgang, knelpunten en acties voor de komende week bespreken.

inhoud van het half jaar traject:

Door te verbinden met elkaar en met het vuur ontstaat er iets magisch. Mooie gesprekken, veel herkenning en even niks moeten. Even wat tijd voor jezelf. Genieten van de rust, de stilte, de warmte. Even niet hoeven rennen en vliegen. Geen kinderen die iets van je willen. Geen collega’s die je toch echt nú moeten spreken. Geen huishouden of andere verplichtingen. Alleen maar tijd voor jou. Je batterij opladen en inspiratie opdoen, zodat je er daarna weer tegenaan kan. Als je dat dan nog wilt tenminste…

Je gaat jezelf ontwikkelen, samen groeien, waardoor je een geweldig voorbeeld wordt voor je kinderen of de mensen die je lief zijn. Soms wat buiten je comfortzone gebracht worden, maar laat nou juist dáár je groei liggen!

We werken samen met verschillende Twentse toppers, waardoor je niet alleen onze expertise krijgt, maar ook die van anderen. Dat betekent nog meer waarde dus!

kampvuurcirkel

Nu inclusief 3 bonussen:

cacao ceremonie

Kampvuurcirkel twv € 27,50

Samen met een groep vrouwen verbinden we ons een ochtend rond het vuur. Wat wil je achter laten, wat dient je niet langer, of waar wil je meer van in je leven. Dit zijn vragen waar we mee aan de slag gaan. Natuurlijk rond het vuur, in de natuur, samen met andere vrouwen. Vaak ochtenden vol herkenning en inspiratie.

Jessica Nijzink

1 op 1 coachsessie twv. € 125,-

Als speciale bonus ontvang je nu een 1 op 1 coachsessie van een uur met Jacquelien en Jessica.

Samen gaan we op onderzoek uit. Waar sta je nu in je leven. Waar loop je tegenaan. Wat zijn onhandige overtuigingen waar je steeds maar weer tegenaan loopt. We gaan aan de slag met wat zich op dat moment aandient.

Intuïtief tekenen twv € 147,-

Je gaat een ochtend aan de slag met jouw diepste verlangen. Door middel van meditatie en intuïtief tekenen ontdek jij jouw routekaart naar een gelukkig leven.

Voor deze ochtend hebben we een speciale gast uitgenodigd, die met jou en de rest van de groep aan de slag gaat.

 

Wanneer ont-moeten we elkaar:

Vrijdag 7 oktober: 10.00 – 17.00

Vrijdag 11 november: 10.00 – 17.00

Vrijdag 9 december: 10.00 – 17.00

Vrijdag 13 januari: 10.00 – 17.00

Vrijdag 17 februari: 10.00 – 18.00 (mogelijk uitloop)

Vrijdag 17 maart: 10.00 – 17.00

Vrijdag 14 april: 10.00 – 17.00

OVER BUITENKANS TWENTE

Wie zijn wij?

Wij zijn Jacquelien Bruyn en Jessica Nijzink. In 2019 zijn wij gestart met Buitenkans Twente. Onze missie is dat alle actieve moeders komen ontstressen in Twente. Vrouwen, en met name moeders, zijn de spil van onze samenleving. Als moeders een ontspannen leven leiden, zijn ze meteen een geweldig voorbeeld voor hun kinderen. Ontspannen vrouwen zorgen voor ontspannen gezinnen, en daarmee meer geluk en gezondheid voor iedereen.

Meld je hier aan het half jaar traject inclusief alle bonussen!

Kosten: € 8000,-  Nu voor € 1497,- !!!

Betalen in 6 termijnen mogelijk