Jouw weg naar succes

routekaart naar een gelukkig leven

Focus op waar je naar toe wilt

We horen vaak van vrouwen dat ze zo druk zijn. Dat ze van hot naar her vliegen en blij zijn als er weer een dag achter de rug is. Ze hebben geen tijd voor zichzelf en daarmee ook niet voor de dingen waar ze echt gelukkig van worden. Sterker nog, ze hebben geen idee meer waar hun hart nou echt sneller van gaat kloppen. Ze zijn zichzelf helemaal kwijtgeraakt in al het moeten. Moeten zorgen voor hun gezin. Moeten zorgen voor het huishouden. Moeten werken. Moeten klaarstaan voor hun ouders. Moeten afspreken met vriendinnen. Moeten, moeten, moeten. Maar wat willen ze eigenlijk.

Wat wil jij eigenlijk?

Om daar achter te komen is het belangrijk de tijd te nemen. De tijd om te ontdekken wie je diep van binnen ook al weer bent. Herinneren waar je als kind ook al weer van droomde. Waar je toen gelukkig van werd. Als kind deed je gewoon die dingen die je blij maakten. Pas toen je op school kwam ontdekte je dat er ook veel dingen moesten. Van je ouders en van je leerkrachten. Nog later toen je ging werken werd dat misschien nog erger. Je moest presteren, doel behalen. Misschien heb je een baan die je nog steeds heel leuk vindt, dan heb je mazzel. Maar misschien heb je niet zoveel geluk. Misschien ben je gaan doen waar je heel goed in was, maar is dat niet perse wat je nu nog heel leuk vindt. Of ben je gaan doen wat je dacht dat je ouders van je verwachtten, maar was dat meer hun droom dan die van jou.

Misschien ga je nog steeds met de mensen om die je van vroeger kent, gewoon omdat het nou eenmaal zo is gebleven. Niet omdat je er nu nog blij van wordt. Misschien cijfer jij jezelf wel helemaal weg, om het voor die ander maar zo fijn mogelijk te maken. Maar waar ben jij? Is het op die manier voor jou ook nog wel fijn?

Hoe jouw leven er nu ook uit ziet, het is goed om te voelen of het jou nog gelukkig maakt. Word jij elke morgen wakker met het idee: “Yes! Ik mag weer!” Of kan je lastig je bed uitkomen, omdat je eigenlijk helemaal geen zin hebt in de dag die gaat komen?

Wij geloven dat jij vol enthousiasme je bed uit kan komen, als je je leven maar vult met de dingen die jouw gelukkig maken. Maar dan heb je wel eerst te ontdekken wat dat dan is.

Daarom organiseren we een geweldige dag. Jouw weg naar succes. Een routekaart naar een gelukkig leven.

 

Je krijgt:

Jouw routekaart naar een ontspannen en gelukkig leven

Een geweldige dag vol ontspanning

De hele dag buiten, in de natuur

Verbinding met leuke andere vrouwen

Twee ervaren coaches

En natuurlijk een heerlijk kampvuur

Succes is voor ons: Dat kunnen doen waar we gelukkig van worden. Ons leven leiden zoals wij dat willen. Ontspannen, met de mensen van wie we houden. Succes is dus eigenlijk een duurzaam ontspannen leven, als je het ons vraagt.

Jacquelien en Jessica

voor wie is deze training?

Als jij graag een ontspannen en gelukkig leven wilt leiden, dan is deze dag zeker voor jou. 

Een ontspannen en gelukkig leven bereik je door de juiste dingen te doen. Dat betekent dat je misschien afscheid hebt te nemen van bepaalde mensen of gewoontes. Daarvoor in de plek komt er dan tijd vrij voor de dingen die jou gelukkig maken. Waar je blij van wordt.

Maar dat kan alleen als je wéét waar je naar toe wilt. Je hebt je eindbestemming te bepalen. En vandaaruit op pad te gaan. Is dat dan niet saai? Nee zeker niet. Je kan namelijk best zo nu en dan een zijweggetje nemen om van het uitzicht te genieten. Als je je eindpunt maar in gedachten houdt. Je routekaart gaat je daarbij helpen.

Een piloot vliegt ook niet in één rechte lijn naar New York. Hij stijgt op, stelt de juiste coördinaten in, en afhankelijk van onder andere de wind stelt hij zijn koers steeds een beetje bij. Tot hij uiteindelijk in New York aankomt.

Tijdens deze training leer je …

=

Jouw eindbestemming ontdekken

=

Jouw routekaart te lezen

=

Wat je eigenlijk het allerliefste zou willen

=

En dus ook wat je niet meer wilt

=

Met welke mensen je je het best kan omringen

=

Waar jij de komende tijd je acties op kan richten

=

luisteren naar jezelf

=

keuzes maken

Wanneer

3 december 2020 van 9.30 – 16.30

Locatie

In ons geweldige bos in Twente 

Groep

Maximaal 6 deelnemers

Wat deze training inhoud

R

Het is een dag vol ontspanning en buiten zijn

R

Je wordt je bewust van je verlangens en diepere wensen

R

Je leert keuzes maken die je helpen ontspannen en gelukkig te leven.

R

Je komt in actie

Kosten: €125,-