Nature Quest

Luisteren naar de stilte

Wat heeft de natuur je te vertellen

Je leeft in een hectische tijd. Er wordt veel van je verwacht.

Waarschijnlijk werk je, of doe je vrijwilligerswerk. Je zorgt voor je kinderen, en misschien ook wel voor je ouders. Op school ben je actief, en anders wel bij de sportvereniging van je kinderen. Dan heb je ook nog vriendinnen met wie je zo nu en dan wat tijd voor wilt brengen, en oh ja, je lief wil je ook wel eens helemaal voor jezelf. En je moet ook nog sporten!

En als je dan eens niet hoeft te zorgen, werken, poetsen of boodschappen hoeft te doen, dan plof je even lekker op de bank. Met je telefoon! Alsnog worden je hersenen overladen met informatie. Vaak informatie waar je niks aan hebt. Overbodige ballast.

Tegenwoordig is er geen moment waarop onze hersenen even tot rust kunnen komen. Het gaat maar door. Al die vragen, al die meldingen, al die prikkels. Elke dag maar weer. En wordt je daar gelukkiger van? Of gezonder? Daar kan je zelf het antwoord wel op geven.

Maar hoe zet je al die prikkels dan uit horen we je denken. Veel van de dingen die je doet op een dag moeten toch echt gebeuren! 

Misschien…. Maar moet het echt elke dag? En elk moment van de dag? Om al die ballen in de lucht te houden is het super belangrijk ook zo nu en dan uit te staan. Even helemaal niks hoeven.

Wij hebben een Nature Quest voor je georganiseerd. Een dag helemaal voor jezelf. Geen kinderen, geen werk, niemand die iets van je wil. Sterker nog. Je komt een dag helemaal tot rust. In het bos, helemaal alleen, met ons in de buurt, mocht je ons nodig hebben.

 

Je krijgt:

Een geweldige dag vol ontspanning

De hele dag buiten, in de natuur

Luisteren naar je innerlijke stem

Of naar de storm in jezelf

Twee ervaren coaches

Even een dag niks moeten

En natuurlijk een heerlijk kampvuur

Wat een bijzondere ervaring. Een hele dag alleen in het bos. Zonder eten, zonder mijn telefoon. Ik zou niet weten wanneer ik me zo ontspannen heb gevoeld. 

Onbekend

 Voor wie is deze training?

 

Deze dag is voor iedereen die toe is aan een dag rust. Voor iedereen die het aandurft een dag alles achter zich te laten, en op zoek te gaan naar zichzelf. Voor iedereen die uitkijkt naar een dag helemaal niks moeten.

Je gaat het bos in, en zoekt een plekje voor jezelf. En op die plek blijf je de hele dag. Zonder eten, zonder telefoon, zonder tijd, zonder pen en papier. Kortom, alles wat je af kan leiden laat je thuis.

Je gaat op zoek naar wie je werkelijk bent. “Wie ben ik als er niks meer is?” Dat is de vraag die je meeneemt het bos in.

Je ontdekt wie je diep van binnen bent, zonder al die afleiding, zonder al dat moeten. Zonder al die mensen die iets van je willen. Wie ben je echt? Waar wordt jij gelukkig van? Wat zou je het allerliefste doen?

Deze dag is voor iedereen die niet bang is voor een uitdaging. De Nature Quest gaat namelijk altijd door. Er bestaat geen slecht weer, Hooguit een slechte voorbereiding.

Durf jij de uitdaging aan?

 

Tijdens de Nature Quest leer je …

=

Luisteren naar jezelf

=

Kijken naar de natuur

=

Wat je eigenlijk het allerliefste zou willen

=

En dus ook wat je niet meer wilt

=

Wat voor jou belangrijk is

=

Keuzes maken

Wanneer

Datum te kiezen bij aanmelden

Locatie

In ons geweldige bos in Twente 

Groep

Maximaal 10 deelnemers

Wat de Nature Quest inhoud

R

Het is een dag vol ontspanning en buiten zijn

R

Je wordt je bewust van je verlangens en diepere wensen

R

Een dag helemaal niks moeten, maar alleen zijn.