Ontstressen in twente

écht even tijd voor jezelf

Welke ballen houd jij in de lucht?

Wij vrouwen denken vaak dat we alles moeten. We moeten werken, voor ons gezin zorgen, het huishouden doen. We moet op school helpen, actief zijn bij de sportvereniging van onze kinderen. We moeten ook nog wel wat tijd vrijmaken voor onze ouders en vriendinnen. Maar tijd voor onszelf? Die is er meestal niet. We zijn allang blij dat de kinderen ’s avonds in bed liggen en dat het huis enigszins toonbaar is. En dan wil je partner ook nog iets van je.

Wat nou als je gewoon een keuze hebt?

Wat nou als jij degene kan zijn die bepaalt waar jouw kostbare tijd naar toe gaat? Wat nou als jij de baas bent over je eigen agenda? Dat je niet altijd het gevoel hoeft te hebben dat je achter de feiten aan loopt. Hoe zou dat zijn?

Hoe zou het zijn als je een hele dag niks hoeft. En dat je dan op die dag leert hoe jij weer aan het roer van je eigen leven komt te staan. 

We nemen je graag mee in onze manier van ontstressen. In de natuur, om het kampvuur, in verbinding met jezelf en met een kleine groep mooie vrouwen.

 

Je krijgt:

De tips om zelf de baas te zijn over jouw tijd

Een geweldige dag vol ontspanning

De hele dag buiten, in de natuur

Verbinding met leuke andere vrouwen

Twee ervaren coaches

En natuurlijk een heerlijk kampvuur

Stress… we zijn er maar wat bekend mee. Tot we onze eigen methode toe gingen passen. We werken met de 5-5-5 regel die ons enorm helpt te ontstressen. Nu helpen we jou graag hetzelfde te doen.

Jacquelien en Jessica

voor wie is deze training?

Als jij die stress zat bent, en graag een ontspannen en gelukkig wilt leven, dan is deze dag zeker iets voor jou.

Een leven zonder stress bereik je door de juiste dingen te doen. Dat betekent dat je misschien afscheid hebt te nemen van bepaalde mensen of gewoontes. Daarvoor in de plek komt er dan tijd vrij voor de dingen die jou gelukkig maken. Waar je blij van wordt.

Maar dat kan alleen als je wéét welke ballen jij nu allemaal in de lucht houdt. En je hebt vervolgens voor jezelf te bepalen welke ballen eigenlijk helemaal niet zo belangrijk voor je zijn. En dat betekent dat je keuzes hebt te maken. “Nee” hebt te zeggen.

Is het dan niet egoistisch om “nee” te zeggen tegen je kinderen, je collega’s of je ouders? Nee zeker niet. Je bent namelijk pas echt een leuk mens als je goed voor jezelf zorgt. En dat betekent dat je niet langer al die dingen doet die jouw ongelukkig maken

Je kan je tijd maar één keer besteden. Hoe zonde is het dan dat je die tijd besteed aan de mensen en dingen die jou stress opleveren. 

Durf jij voor jezelf te kiezen en daarmee voor een leven zonder stress?

Tijdens deze training leer je …

=

Welke ballen jij in de lucht houdt

=

Wat je eigenlijk het allerliefste zou willen

=

En dus ook wat je niet meer wilt

=

Met welke mensen je je het best kan omringen

=

Luisteren naar jezelf

=

Keuzes maken

=

Tijd voor jezelf plannen

Wanneer

19 november 2020 van 9.30 – 16.30

Locatie

In ons geweldige bos in Twente 

Groep

Maximaal 6 deelnemers

Wat deze training inhoud

R

Het is een dag vol ontspanning en buiten zijn

R

Je wordt je bewust van de ballen die jij in de lucht houdt

R

Je leert keuzes maken die je helpen ontspannen en gelukkig te leven.

R

Even helemaal niks moeten

Kosten: €125,-