Proeverij

Proeverij

Maak kennis met Buitenkans Twente

R

Een dag vol ontspanning

R

Echte tijd voor jezelf

R

Diepe verbinding met jezelf en met het vuur

R

Verbinding met gelijkgestemde vrouwen

Let op: voor deze proeverij zijn maar beperkte plekken beschikbaar. Zorg dat je je snel aanmeldt!

"Dit zou echt iedereen een keer gedaan moeten hebben. Ik reed naar huis als een ander mens."

Esther

Waar deze Proeverij over gaat:

Echte verbinding met jezelf 

Aandacht voor jouw verlangens

Genieten van het vuur en een fijn gezelschap

Tijd in de natuur

Stilte en ontspanning

Liefdevolle verbinding

Meld je aan voor de Proeverij

Je hebt zoveel haast, dat je haast de mooie dingen in het leven mist. Meld je daarom nu aan voor onze proeverij. Samen gaan we ontdekken waar het leven voor jou over mag gaan.

Wat is een Proeverij?

Tijdens de proeverij laten we je kennismaken met Buitenkans Twente. Buiten, ontspannnen en samen, daar draait het om voor ons.

Als moeder ben je vaak druk. Je vliegt van hot naar her. De kinderen moeten naar school en daarna naar zwemles of naar judo. Je hebt een baan of een eigen bedrijf, maar moet natuurlijk nog wel de oppas regelen. Kinderen zijn ineens ziek, moeten naar de ortho, of hebben plotseling een vrije dag van school. En jij regelt het allemaal wel. 

Daarnaast wil je misschien nog sporten, zo nu en dan afspreken met je vriendinnen, en oh ja… je hebt ook nog een partner of ouders bij wie je zo nu en dan nog wel een keer om de deur wilt kijken. 

Super leuk allemaal, maar kom je dan ook nog wel toe aan de dingen die jij echt belangrijk vindt? Waar jij echt gelukkig van wordt?

Tijdens een Proeverij ontdek je welke ballen jij in de lucht houdt, wat jouw prioriteiten zijn, en we helpen je de eerste stappen in de richting van een ontspannen leven te zetten.

Buitenkans Twente

OVER ONS

Jacquelien en Jessica

Wie zijn wij?

Wij zijn Jacquelien Bruyn en Jessica Nijzink. In 2017 leerden we elkaar kennen, en in de jaren daarna zijn wij steeds meer samen gaan doen. In 2019 zijn we gestart met Buitenkans Twente. Het is onze missie dat alle moeders in Nederland komen ontstressen in Twente.

Vrouwen, en met name moeders, zijn de spil van onze samenleving. Als moeders een ontspannen leven leiden, zijn ze meteen een geweldig voorbeeld voor hun kinderen. Ontspannen vrouwen zorgen voor ontspannen gezinnen, en daarmee meer geluk en gezondheid voor iedereen.

Omdat we niet alles zelf weten, hebben we onze krachten gebundeld, en werken we samen met andere Twentse leukerds.

Samen organiseren we nu speciaal voor jou een Proeverij in ons mooie bos in Rijssen.

Ben jij erbij??