training

Buitenkans Twente – zo werkt het

Wij zijn ervan overtuigd dat elk vrouw gelukkiger is als ze haar hoofd leeg kan maken. En dat is makkelijker dan je wellicht nu denkt. Wij geloven niet in werk-privé balans. Wel geloven we in balans in je leven. Werk en privé maken daar allebei onderdeel van uit.

Onze missie:  Een duurzaam ontspannen leven voor actieve vrouwen. Ontstressen in Twente zou je kunnen zeggen. Dat doen we zelf, en daar helpen we andere vrouwen bij.

Daarvoor organiseren we verschillende trainingen en events, die je uit je hoofd. Even helemaal niks moeten. Daarnaast werken we hard aan een online training BinnensteBuiten. Een methode die je helpt uit je hoofd te komen, en in je leven te stappen. Simpel en overzichtelijk.

Het resultaat is in alle gevallen een ontspannen leven, vol energie en tijd voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Niet langer achter de feiten aan rennen. Geen stress meer. Alles onder controle.

Wordt je enthousiast van dat idee, maar heb je geen idee of onze één van onze trainingen of events bij jou zou kunnen passen? In dat geval neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat jij nodig hebt en wat we voor je kunnen doen.

volwassene als voorbeeld

Hoeveel tijd heb jij voor jezelf?

Aan de hoeveelheid tijd die jij voor jezelf hebt kan je afleiden of jouw leven in balans is. Om gelukkig te zijn is het van belang om genoeg tijd voor ontspanning te nemen. Met een boekje op de bank, afspreken met vriendinnen, een dagje naar de sauna of een wandeling in het bos. Tijd voor jezelf is van levensbelang. Pas dan is je leven in balans. 

Hoe is dat bij jou?

Referenties

“Echt op z’n Jessica’s! Vol energie, super leerzaam, afwisselend en lekker nuchter.”
Lianne

“Heel erg interessant en boeiend! Dankzij Jessica ben ik me veel meer bewust van het voorbeeldgedrag dat ik laat zien.”
Marit

“Jessica laat je over jezelf nadenken. Ze laat je actief meedoen.”
Marlies

Gratis stappenplan naar een ontspannen leven

Wij geloven niet in zoiets als werk-privé balans. Wel geloven we in gezinsbalans of balans in je leven. Ontspannen leven met aandacht voor de dingen die belangrijk voor je zijn.

Onze missie: Ontstressen in Twente

Om je alvast op weg te helpen naar jouw leven zonder stress, een leven zoals jij dat wilt, hebben we een stappenplan voor je gemaakt.

Download het hier gratis!

 

  Veelgestelde vragen

  Wanneer kan ik starten met een training?

  Je kan elk moment starten met de online trainingen. Als je betaald hebt, wordt er direct een gebruikersnaam en wachtwoord voor je aangemaakt. Je houdt toegang tot de training, dus je kan de lessen in je eigen tempo volgen.

  Wanneer is de volgende workshop Weet wat je denkt?

  De volgende data moeten nog gepland worden.

  Wanneer is de volgende workshop Droomleven in beeld?

  5 november is de eerstvolgende Droomleven in Beeld. Meer informatie en aanmelden kan hier

  Wanneer is de volgende Nature Quest?

  29 oktober is de eerstvolgende Nature Quest. Meer informatie en aanmelden kan hier

  De daarop volgende is op een zaterdag. En wel op zaterdag 21 november. Aanmelden kan vanaf 30 oktober.

  Een geweldige workshop bij Jessica mogen volgen! Samen met nog een paar andere moeders heel wat bij mogen leren en met eigen oren gehoord dat je echt niet de enige bent die dealt met het moederschap. 

  Jessica heeft en luisterend oor, denkt met je mee, ziet je staan en heeft alle begrip voor alles wat er gebeurt in de verschillende situaties rondom je kinderen. Ze laat je anders kijken naar situaties door gebruik te maken van de vier vragen van The Work.

  Het enthousiasme van Jessica is aanstekelijk en maakt haar workshop tot een hele leerzame workshop, met veel gezelligheid, inspiratie en tips.

  Lisette Bettink