Wil je meer rust en overzicht in je leven?

Ontdek hoe in slechts 6 maanden

10+ jaar

ervaring met persoonlijke groei

100+

tevreden klanten

2 stuks

goed opgeleide coaches

Druk, druk, druk

Altijd maar al die ballen in de lucht. Je staat voor iedereen klaar, rent van hot naar her, en ook het huishouden moet gewoon doorgaan. Iedereen weet je te vinden, en je vindt het lastig om nee te te zeggen. Want vinden ze je dan nog wel leuk? Doe je er dan nog wel toe? Je moet dit toch gewoon kunnen?


Hoe zou het zijn om een leven vol rust en ontspanning te leiden?

Om overzicht te hebben, waardoor je tijd kunt besteden aan de mensen die je lief zijn. 

Om je niet langer schuldig of gejaagd te voelen?

Prioriteiten stellen

Leer wat echt belangrijk voor je is, en welke keuzes je hebt te maken om daar tijd voor te hebben. Als je zelf geen plan maakt, wordt je automatisch onderdeel van het plan van de ander.

Keuzes maken

Ja zeggen tegen de ander, betekent helaas vaak nee zeggen tegen jezelf en je eigen plannen. Hoe stel je de belangen van jezelf hoger of op zijn minst gelijk aan die van de ander?

Zelfvertrouwen

Werk aan je zelfvertrouwen, zodat je keuzes kan maken vanuit je hart, zonder je druk te maken over wat een ander daarvan vindt.

Waarom het werkt

Geen quick fix

We beloven je geen gouden bergen en het gaan niet vanzelf. Je leven wordt alleen beter als je zelf bereid bent aan het werk te gaan. 

Simpele stappen

Natuurlijk helpen we je daarbij, én hebben we het leuk voor je gemaakt. Geen zware kost dus, maar kleine stappen zodat je in beweging blijft. Pas toe wat voor jou werkt, en laat de rest lekker links liggen.

Samen

Je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt altijd toegang tot gelijkgestemde vrouwen die je graag verder helpen.

Wie zijn wij

Wij zijn Jacquelien en Jessica, en samen zijn we Buitenkans Twente gestart om Twente stressvrij te maken. Als vrouwen vliegen we van hot naar her. We moeten van alles, en willen niks missen. Maar word jij daar gelukkig van?


Wij willen vrouwen laten ervaren hoe het ook kan. We laten je ontdekken hoe jouw ideale leven eruit ziet. Hoe voel je je dan? Met wie ben je? Wat doe je? En misschien vooral, hoe niet? Door je bestemming helder te krijgen kan je jouw route bepalen op weg naar die bestemming. Wij helpen je graag op weg.


Vrouwen, en met name moeders, zijn de hoeksteen van onze samenleving. Ontspannen vrouwen zorgen voor ontspannen kinderen en daarmee voor gelukkige gezinnen. Kies jij voor een ontspannen leven? Dan ben je hier op de juiste plek.

Jacqelien en Jessica gaan geen onderwerp uit de weg en stellen je precies de juiste vragen.

Miranda

Ik heb me in tijden niet zo ontspannen en vol energie gevoeld. Zo bijzonder dit!!

Esther

Dit krijg je bij het traject

8 live dagen 

We gaan 8 dagen live in ons bos met elkaar aan de slag. 8 hele dagen waar je in een veilige omgeving kan oefenen met het loslaten van oude patronen, en het ontdekken van nieuwe. De dag begint om 9:00 met een kop thee en wat lekkers, waarna we aan de slag gaan. Rond 16:30 sluiten we de dag af.


Voor deze dagen vliegen we verschillende experts in, zodat je niet alleen van onze kennis, maar ook van die van anderen kunt leren. We kunnen je in elk geval beloven dat het grandioos wordt. En natuurlijk brandt ons vuur elke dag speciaal voor jou.

Groep gelijkgestemden

Je komt in een groep met maximaal 10 vrouwen. Samen trek je 6 maanden op. Gedurende de dagen, maar ook daarbuiten, zodat je niet langer zelf het wiel hoeft uit te vinden. Maak gebruik van de ervaring van anderen. Herkenning, motivatie en verbinding maken het leven gewoon een stukje mooier. En makkelijker.


Online programma

Je krijgt toegang tot ons online programma. In 7 modules, bestaande uit 10 lessen, ga je zelf aan de slag met de oefeningen die je krijgt. Je kan de lessen volgen waar en wanneer jij dat wilt. En natuurlijk kan je je vragen stellen tijdens de livedagen en komen we tijdens deze dagen terug op sommige lessen uit de online training.

Je houdt toegang zo lang het programma bestaat, met een minimum van  jaar.

Werkboeken

Je ontvangt als bonus bij de online training onze werkboeken, zodat je alle inzichten direct kunt uitwerken en toepassen in jouw leven. Niet langer al die ballen in de lucht, maar rust en overzicht in je leven.


1:1 contact met ons

We staan gedurende het hele traject tot je beschikking.

Je krijgt ons mobiele nummer, zodat je 7 dagen per week iemand hebt om op terug te vallen en je vragen aan te stellen. We luisteren graag naar je verhaal, denken met je mee, en geven je zo nodig een schop onder je kont.


Alleen ga je snel, samen kom je verder.

"Kinderen luisteren niet naar wat je zegt, ze kijken naar wat je doet"

Data komend traject

  • Vrijdag 19 januari 2024
  • Vrijdag 16 februari 2024
  • Vrijdag 15 maart 2024
  • Vrijdag 12 april 2024
  • Vrijdag 17 mei 2024
  • Vrijdag 14 juni 2024
  • Vrijdag 12 juli 2024
  • Vrijdag 6 september 2024

Jouw investering

aanbieding

Online

500,-

275,-

Online training

Werkboeken

aanbieding

Traject

1500,-
997,-
8live dagen

Online training 

Community

Werkboeken

1:1 contact mogelijk

2 ervaren coaches

2 bonusdagen

aanbieding

Traject 1:1

12.000,-
6000,-
Als het Traject, maar dan heb je tijdens de live dagen onze 1 op 1 aandacht

Niet goed geld terug garantie

De voorwaarden voor deze garantie zijn als volgt:

  • Je bent op dag 1 aanwezig , en je stelt je vraag aan ons. 
  • Je volgt module 1 van de online training, en deelt je ingevulde werkboek met ons als bewijs dat je zelf moeite hebt gedaan om er iets van te maken.

Ben ja na deze acties niet tevreden, dan krijg je van ons je volledige bedrag terug.