Alles waar je op focust groeit. Waar jij je aandacht op richt, daar krijg je meer van. Zo werkt nou eenmaal de wet van de aantrekkingskracht. Eigenlijk werkt deze wet als de Geest in de lamp van Aladin.

Your wish is my command

Zeg maar wat je wilt, en je krijgt het. Your wish is my command. Richt jij je aandacht op zaken waar je je druk over maakt, waar je bezorgd over bent, dan trek je juist meer van die zaken aan.

De Wet van de Aantrekkingskracht kent het woord niet niet. En juist daarom is het zo belangrijk door te krijgen waar jouw aandacht naartoe gaat. Als je jouw aandacht laat lekken naar negatieve zaken, dan komt daar meer van op je pad.

Je snapt dat het super belangrijk is om je bewust te zijn van hetgeen wat jou aandacht vraagt. Waar denk je veel aan? Waar ligt jouw focus? En wat vraag jij daarmee aan de geest in de lamp?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je meer omzet? Focus je dan niet op je tekort aan klanten, of op je rekeningen die je moet betalen. Richt je aandacht op de geweldige facturen die je mag versturen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je een handig voorbeeld zijn voor je kind? Focus je dan niet op alle dingen die je niet handig doet, maar richt je op wat goed gaat en doe daar meer van.

Waar je op focust groeit

Wil je een fijne relatie? Focus je dan niet op alles wat je partner niet goed doet in jouw ogen, maar wees dankbaar voor de kleine dingen die hij wel voor je doet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je een gezond en fit lijf, focus je dan niet op het gewicht dat je wilt verliezen. Richt je aandacht op het gezonde gewicht dat je wilt behalen. En gedraag je alsof je dat gewicht nu al hebt. En wees dankbaar voor wat je lijf nu allemaal al kan en doet.

Wees dankbaar voor wat er al is⠀

Waar jij je aandacht richt, daar krijg je meer van. Dus wees dankbaar voor alles in je leven dat er al is. Dat gevoel van dankbaarheid trekt meer positiviteit aan
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀