Op zoek naar een kans om te groeien?

Tijdens een Buitenkans dag leer je oude patronen doorbreken en nieuwe creëren

Meer informatie


10+ jaar

ervaring met persoonlijke groei

100+

tevreden klanten

2 stuks

goed opgeleide coaches

Je hebt altijd een keuze

Ben je optimaal gelukkig op dit moment? Doe je alles waar je hart sneller van gaat kloppen? Durf jij keuzes te maken, zonder daarbij rekening te houden met de mensen om je heen? Of zit je in een sleur?


Natuurlijk heb je verantwoordelijkheden. Die vloeien altijd voort uit keuzes die je in het verleden hebt gemaakt. Maar dat je die keuze hebt gemaakt betekent niet dat je er voor de rest van je leven aan vast zit. Je kan elk moment opnieuw kiezen en wij leren je hoe je dat doet.


Hoe zou het zijn als je je niet langer laat leiden door gedachten en overtuigingen die je hebt, maar die misschien helemaal niet waar zijn?

Bepaal je bestemming

Als je op reis gaat, begin je ook niet zomaar te rijden. Je bepaald je bestemming, kijkt hoe je daar het best kan komen, en pas dan ga je op pad.

Kom in beweging

Om ergens te komen heb je in beweging te komen. Kleine stapjes die samen een grote afstand kunnen overbruggen.

Stuur bij

Natuurlijk kan je onderweg bijsturen, of een andere route nemen. Je kan zelfs de bestemming wijzigen. Jij bepaald.

Waarom zou je kiezen voor een buitenkans dag

Gegarandeerd resultaat

We beloven je geen gouden bergen en het gaat niet vanzelf. Je komt alleen op je bestemming, als je zelf bereid bent aan het werk te gaan. Maar als je all-in gaat, ben je gegarandeerd een ander mens na afloop van één (of meer) van deze dagen.

Simpele stappen

Natuurlijk helpen we je daarbij, én hebben we het leuk voor je gemaakt. Geen zware kost dus, maar kleine stappen zodat je in beweging komt.

Samen

Je hoeft het niet alleen te doen. Je brengt de dag door met een fijne groep gelijkgestemde vrouwen van wie je kan leren. 

Buiten je comfortzone

Bij de dingen die we aanbieden voel je wellicht wat weerstand of spanning, maar buiten je comfortzone ligt je groei. Kies je dus voor veiligheid, of waag je de sprong?

Twente stressvrij

Om Twente stressvrij te maken hebben we zoveel mogelijk vrouwen te bereiken. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om een paar maand lang met ons op pad te gaan. Daarom hebben we speciaal voor jou een aantal losse dagen georganiseerd.


Dagen waarin je uit je comfortzone wordt getrokken, zonder dat het té spannend wordt.

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. 

Geen probleem natuurlijk als je op dit moment al ultiem gelukkig bent.


Maar wat als je jouw leven nog mooier kan maken, met nog meer rust en overzicht, nog meer ontspanning, nog meer tijd voor de mensen die je lief zijn. Wat als jij het leven van je dromen kan leven, door een paar simpele dingen te leren? 

Meer informatie


Jacqelien en Jessica gaan geen onderwerp uit de weg en stellen je precies de juiste vragen.

Miranda

Ik heb me in tijden niet zo ontspannen en vol energie gevoeld. Zo bijzonder dit!!

Esther

Jouw buitenkans evenementen

Cacao ceremonie

De pure rauwe cacao die wordt gebruikt voor een cacao ceremonie wordt ook wel hartopener genoemd. Het helpt je te voelen.


Je wordt tijdens deze avond in het bos, rond het vuur, begeleid via verschillende oefeningen en meditaties, die je helpen je verlangen helder te krijgen. Tune in op jouw diepste verlangen en geniet van het samenzijn.


Ik meld me aan voor de cacao ceremonie op 2 juni


Kamp Ki meets Buitenkans

Ben je op zoek naar een fysieke uitdaging? Wil je nu echt voor altijd afrekenen met die onhandige patronen? Je zelfvertrouwen in 1 dag een boost geven en jezelf écht leren kennen? 


Doe dan mee de 12 uur van Kamp Ki en Buitenkans Twente.


12 uur lang word je fysiek en mentaal uitgedaagt, tot je een breekpunt ervaart. Van daaruit begin je te bouwen aan slimmere patronen en gedachten. Natuurlijk onder begeleiding van een team ervaren coaches.

Ik meld me aan voor Kamp Ki op 3 juni


Zweethut ceremonie 

Je dompelt je een dag onder in het bos, Samen met een groep van maximaal 15 deelnemers onderga je een zweethut ceremonie. 


Blijf je vechten tegen de hitte en tegen je gedachtes, of geef je je over aan de omstandigheden? Hoe ga jij om met tegenslagen en oncomfortabele situaties? Welke gedachten zijn helpend, en welke niet?


De zweethut is een veilige plek waar je kan oefenen voor uitdagende situaties in het echte leven.

Ik meld me aan voor de zweethut op 23 juni


Droomleven in beeld

Weet jij hoe jou ideale leven eruit ziet? Ben jij in staat groots te dromen om vervolgens die droom na te jagen? Of neem je genoegen met hoe het op dit moment is?


Hoe zou het zijn om nu echt het leven te gaan leiden waar jij ultiem gelukkig van wordt? Met de mensen die jou gelukkig maken? Ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen.


Je gaat na afloop van deze dag met een visionboard naar huis. Door elke dag naar dit visionboard te kijken, geef je je hersenen een seintje welke kant ze op mogen bewegen.

Ik meld me aan voor Droomleven in beeld


IJsbad

Koudetraining is super populair tegenwoordig, en niet voor niks. Een ijsbad heeft geweldige gezondheidsvoordelen. Je leert ontspannen en je ademhaling reguleren in stressvolle situaties. En stress hebben we helaas allemaal teveel.


Naast de fysieke voordelen, heeft een ijsbad ook mentale aspecten. Wat gebeurd er in je hoofd als je bedenkt dat je tussen de ijsblokjes gaat liggen. Wat als je dat kan overwinnen. Hoe zou je dat toe kunnen passen in je dagelijks leven?

Ik meld me aan voor het IJsbad op 15 april


Nature Quest

Wie ben je als er niks meer is? Dat is de vraag waarmee je een dag in de natuur doorbrengt.


Je brengt de dag door in het bos. Zonder afleiding, dus geen pen en papier, geen telefoon, horloge of andere dingen die je aandacht weghouden bij jou gedachten. Sta een dag stil. Leer van wat de natuur je te vertellen heeft. Niks moet en niemand hoeft iets van je. Hoe fijn is dat!


Natuurlijk beginnen we de dag rond het vuur en sluiten we hem daar ook met je af. Gedurende de dag zijn wij in de buurt om je te helpen als je vastloopt.


Ik meld me aan voor de nature quest op 13 mei


"Ik houd van mezelf uitdagen. Als ik weerstand voel, weet ik dat ik op de goede weg zit en doe ik het juist! Ik ga van de weerstand in de leerstand."

Aanmelden

23 juni 2023

Zweethut ceremonie

97,-
23 juni 2023
Ik meld me aan voor de zweethut


6 mei 2023

Kamp Ki Buitenkans

197,-
3 juni 2023
Ik meld me aan voor Kamp Ki meets Buitenkans Twente

18 maart 2023

Droomleven in beeld

97,-

datum nog te bepalen in overleg

Ik meld me aan voor droomleven in beeld


2 juni 2023

Cacao ceremonie

97,-

2 juni 2023

Ik meld me aan voor de cacao ceremonie


15 april 2023

IJsbad training

97,-

Datum nog te bepalen in overleg

Ik meld me aan voor de ijsbad training

13 mei 2023

Nature Quest

97,-

13 mei 2023

Ik meld me aan voor de nature quest


Meld je nu aan voor een van onze dagen