Op zoek naar een kans om te groeien?

Tijdens een Buitenkans dag leer je oude patronen doorbreken en nieuwe creëren

Meer informatie


10+ jaar

ervaring met persoonlijke groei

100+

tevreden klanten

2 stuks

goed opgeleide coaches

Je hebt altijd een keuze

Ben je optimaal gelukkig op dit moment? Doe je alles waar je hart sneller van gaat kloppen? Durf jij keuzes te maken, zonder daarbij rekening te houden met de mensen om je heen? Of zit je in een sleur?


Natuurlijk heb je verantwoordelijkheden. Die vloeien altijd voort uit keuzes die je in het verleden hebt gemaakt. Maar dat je die keuze hebt gemaakt betekent niet dat je er voor de rest van je leven aan vast zit. Je kan elk moment opnieuw kiezen en wij leren je hoe je dat doet.


Hoe zou het zijn als je je niet langer laat leiden door gedachten en overtuigingen die je hebt, maar die misschien helemaal niet waar zijn?

Bepaal je bestemming

Als je op reis gaat, begin je ook niet zomaar te rijden. Je bepaald je bestemming, kijkt hoe je daar het best kan komen, en pas dan ga je op pad.

Kom in beweging

Om ergens te komen heb je in beweging te komen. Kleine stapjes die samen een grote afstand kunnen overbruggen.

Stuur bij

Natuurlijk kan je onderweg bijsturen, of een andere route nemen. Je kan zelfs de bestemming wijzigen. Jij bepaalt.

Waarom zou je kiezen voor een buitenkans dag

Gegarandeerd resultaat

We beloven je geen gouden bergen en het gaat niet vanzelf. Je komt alleen op je bestemming, als je zelf bereid bent aan het werk te gaan. Maar als je all-in gaat, ben je gegarandeerd een ander mens na afloop van één (of meer) van deze dagen.

Simpele stappen

Natuurlijk helpen we je daarbij, én hebben we het leuk voor je gemaakt. Geen zware kost dus, maar kleine stappen zodat je in beweging komt.

Samen

Je hoeft het niet alleen te doen. Je brengt de dag door met een fijne groep gelijkgestemden van wie je kan leren. 

Buiten je comfortzone

Bij de dingen die we aanbieden voel je wellicht wat weerstand of spanning, maar buiten je comfortzone ligt je groei. Kies je dus voor veiligheid, of waag je de sprong?

Twente stressvrij

Om het ziekteverzuim in de zorg en het onderwijs in Twente te halveren, hebben we zoveel mogelijk mensen te bereiken. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om een paar maand lang met ons op pad te gaan. Daarom hebben we speciaal voor jou een aantal losse dagen georganiseerd.


Dagen waarin je uit je comfortzone wordt getrokken, zonder dat het té spannend wordt.

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. 

Geen probleem natuurlijk als je op dit moment al ultiem gelukkig bent.


Maar wat als je jouw leven nog mooier kan maken, met nog meer rust en overzicht, nog meer ontspanning, nog meer tijd voor de mensen die je lief zijn. Wat als jij het leven van je dromen kan leven, door een paar simpele dingen te leren? 

Meer informatie


Jacqelien en Jessica gaan geen onderwerp uit de weg en stellen je precies de juiste vragen.

Miranda

Ik heb me in tijden niet zo ontspannen en vol energie gevoeld. Zo bijzonder dit!!

Esther

Jouw buitenkans evenementen

Zweethut ceremonie 

Je dompelt je een dag onder in het bos, Samen met een groep van maximaal 15 deelnemers onderga je een zweethut ceremonie. 


Blijf je vechten tegen de hitte en tegen je gedachtes, of geef je je over aan de omstandigheden? Hoe ga jij om met tegenslagen en oncomfortabele situaties? Welke gedachten zijn helpend, en welke niet?


De zweethut is een veilige plek waar je kan oefenen voor uitdagende situaties in het echte leven.

Visionboard

Weet jij hoe jou ideale leven eruit ziet? Ben jij in staat groots te dromen om vervolgens die droom na te jagen? Of neem je genoegen met hoe het op dit moment is? Hoe zou het zijn om nu echt het leven te gaan leiden waar jij ultiem gelukkig van wordt? Met de mensen die jou gelukkig maken? Ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen.


Je gaat na afloop van deze dag met een visionboard naar huis. Door elke dag naar dit visionboard te kijken, geef je je hersenen een seintje welke kant ze op mogen bewegen.


Deze dag is te volgen als groep. Minimaal 6 deelnemers. Leuk als vriendinnendag of teamuitje.

Ik meld ons aan voor Droomleven in beeld. Datum in overleg.


Nature Quest

Wie ben je als er niks meer is? Dat is de vraag waarmee je een dag in de natuur doorbrengt.


Je brengt de dag door in het bos. Zonder afleiding, dus geen pen en papier, geen telefoon, horloge of andere dingen die je aandacht weghouden bij jou gedachten. Sta een dag stil. Leer van wat de natuur je te vertellen heeft. Niks moet en niemand hoeft iets van je. Hoe fijn is dat!


Natuurlijk beginnen we de dag rond het vuur en sluiten we hem daar ook met je af. Gedurende de dag is er een coach in de buurt om je te helpen als je vastloopt.


Ik meld me aan voor de nature quest. Datum in overleg


IJs en Vuur

Koudetraining is super populair tegenwoordig, en niet voor niks. Een ijsbad heeft geweldige gezondheidsvoordelen. Je leert ontspannen en je ademhaling reguleren in stressvolle situaties. En stress hebben we helaas allemaal teveel.


Naast de fysieke voordelen, heeft een ijsbad ook mentale aspecten. Wat gebeurt er in je hoofd als je bedenkt dat je tussen de ijsblokjes gaat liggen. Wat als je dat kan overwinnen. Hoe zou je dat toe kunnen passen in je dagelijks leven?

"Ik houd van mezelf uitdagen. Als ik weerstand voel, weet ik dat ik op de goede weg zit en doe ik het juist! Ik ga van de weerstand in de leerstand."

Aanmelden

Zweet

hut

97,-

Datum volgt binnenkort


Vision

board

97,-

Datum in overleg bij min. 6 personen

Ik meld me aan voor visionboard


In overleg

Nature quest

67,-
Datum in overleg

IJs en   vuur

97,-
Datum volgt binnenkort

Ik meld me aan voor IJs en vuur

Meld je nu aan voor een van onze dagen