Verbinding

Om als team op een prettige manier samen te kunnen werken, is het nodig om elkaar te leren kennen. Weet jij wie je collega's zijn? Niet alleen onder werktijd, maar ook daarbuiten. Gesprekken zouden niet alleen over werk moeten gaan.


Leer je collega┬┤s daarom ook kennen buiten het werk. Wat houdt die ander bezig, wat speelt er in hun leven, waar lopen ze tegenaan, hoe zitten ze in hun vel?


Samen lachen, kletsen, creatief bezig zijn, bewegen en samen eten dragen zeker bij aan een geweldige sfeer op de werkvloer en daarmee aan het werkgeluk van het hele team.

Ontspanning

In de zorg en het onderwijs wordt veelal binnen gewerkt. Er wordt te weinig tijd buiten doorgebracht, in de natuur. Terwijl juist de natuur ons helpt te ontspannen.


Daarom vinden de teammiddagen plaats op onze eigen locatie in het bos in Rijssen. Lekker buiten, rond het vuur, en als het weer niet meewerkt verplaatsen we naar de overkapping.


Even een middag ontspannen.

  • Niet bereikbaar zijn
  • Geen telefoontjes
  • Geen mail
  • Geen verplichtingen.

Actief

Wat is er leuker dan samen actief bezig te zijn.


Of dat nu is door letterlijk in beweging te komen, of creatief bezig zijn, samen te koken, of aan de slag gaan met de beginselen van persoonlijke ontwikkeling.

Alles kan. 


Jullie bepalen zelf , in overleg met ons, de inhoud van deze middag.

Wij zorgen voor de locatie en regelen verder alles voor je.

Hoe zou het zijn als je...

  • meer verbinding zou voelen met je collega's
  • zou weten wat er bij collega's thuis speelt
  • daardoor sneller tot steun kan zijn
  • als team beter samen zou werken
  • gewoon een ontzettend leuke middag zou hebben
Buitenkans Twente

onze missie

Met Buitenkans Twente willen we het ziekteverzuim in de zorg en het onderwijs in Twente halveren. Een stevige missie die we niet alleen waar kunnen maken. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. 


Deze teammiddagen dragen zeker bij aan onze missie. Door samen tijd door te brengen buiten werktijd ontstaat er meer verbinding. Meer verbinding maakt gelukkiger. Simpel toch?


Zoek jij een leuke activiteit voor jouw team? Neem dan contact op, dan kijken we samen wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Wat gaan we precies doen?

Tijden team middag

Gezellige, ontspannen middag in het bos met jullie hele team. We starten rond 12.30 en sluiten af rond 18.00 (afhankelijk van de inhoud van het programma)

Eten en drinken

Kies uit een lunch om te starten, of een lekkere BBQ om af te sluiten. Jullie kiezen, wij regelen het. Natuurlijk is er ook koffie, thee en iets lekkers voor tussendoor.

Activiteit

In overleg bepalen we de activiteit(en) die jullie gaan doen. Denk daarbij aan visionboard maken, ijsbadworkshop, samen koken (en eten), zweethutceremonie, kampvuursessie, etc.

Leuke middag met je team

Enthousiast geworden en zin in een leuke middag met je team?

Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

en een offerte op te vragen.